Шумен  7 °CВторник, 6- ти Декември
USD  1.84739 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Заявления за гласуване с подвижна кутия от избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, се приемат и в изборния ден

Заявления за гласуване с подвижна кутия от избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, се приемат и в изборния ден Източник: Община Шумен

Шумен

Община Шумен напомня, че до 2 октомври включително избирателите, които са поставени под задължителна карантина или задължителна изолация,  могат да подават заявления до кмета на общината за гласуване с подвижна избирателна кутия.
Заявлението може да бъде подадено саморъчно, подписано от избирателя или от пълномощник с пълномощно в свободен текст, без да е необходима нотариална заверка на подписа на заявителя. То може да бъде подадено на имейл: mayor@shumen.bg, без да се изисква квалифициран електронен подпис, по пощата, по факс или на безплатен телефонен номер 0800 180 94. 
Общо 86 243 души в община Шумен имат право да гласуват на парламентарните избори в неделя, 2 октомври.  75 007 от тях са на територията на град Шумен, а останалите 11 236 избиратели са в населените места на общината. 
Образец на заявлението може да се изтегли от официалния сайт на Община Шумен в раздел „Избори“.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top