Шумен  20 °CСряда, 19- ти Юни
USD  1.82532 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Временна организация на движението в кв. "Тракия"

Временна организация на движението в кв. "Тракия"

Шумен

С цел осигуряване безопасността на движението поради извършване на строителство и ремонт по пътищата и улиците, се въвежда временна организация на движението на територията на град Шумен. Това съобщиха от общинския пресцентър.
Въвежда се временен режим на движение с поетапно пълно затваряне на пътното платно до 17 юни във връзка с изпълнение на Обект 5 „Улици зона „Тракия“:
- на ул. „Лозенград“ от ул. „Н. Й. Вапцаров“ до междублоково пространство на бул. „Симеон Велики“, без паркингите. Обходният маршрут ще се въвежда поетапно в зависимост от графика на извършваните дейности.
Въвежда се временен режим на движение с поетапно пълно затваряне на една лента от пътното платно до 20 юни във връзка с изпълнение на Обект 5 „Улици зона „Тракия“:
- на ул. „Дедеагач” от ул. „Странджа” до подхода за ПГОХХТ „Проф. д-р Асен Златаров”, включително паркинга на ул. „Странджа”. Обходният маршрут за движение е в свободните от извършване на ремонта ленти от двупосочна улица.
- на бул. „Симеон Велики“ от бензиностанция „Петрол” до табелата за край на Шумен, на двете платна за движение. Обходният маршрут е в свободните от извършване на ремонта ленти от четирилентовата двупосочна улица.
Ограничението на движението ще бъде обозначено с вертикална сигнализация.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top