Шумен  -2 °CЧетв, 27- ми Януари
USD  1.73435 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

ВиК – Шумен с готовност за работа при зимни условия

ВиК – Шумен с готовност за работа при зимни условия Източник: ВиК - Шумен

Област

ВиК – Шумен се подготви за работа при зимни условия и ще следва своя план за действие при рутинни и аварийни ситуации в зимни условия. Дружеството работи в тясно взаимодействие и координация с общините, а служители на ВиК – Шумен са членове на щабовете и работните групи към обшинските администрации. 
Ръководителите на експлоатационната дейност на ВиК – Шумен проведоха инструктажи на служителите от аварийната поддръжка и от поддръжката и обслужването на съоръженията. Екипите на дружеството са екипирани, включително с подходящото работно облекло и оборудвани с необходимата техника. Механизацията е приведена в готовност в съответствие с изискванията за безопасна и сигурна работа през зимата. През последните месеци са направени обходи на всички съоръжения, като са извършени замервания и сравнения спрямо зададените експлоатационни параметри и са направени съответните корекции. 
„ВиК – Шумен има готовност за работа при зимни условия“, каза Стоян Владимиров, гл. инженер на дружеството. „ Работим в тясно взаимодействие с общините и имаме представители в работните групи и щабове “, допълни той.
ВиК – Шумен напомня на своите клиенти, че на единния телефонен номер 070050054, с избор на съответните цифрови менюта, могат да подадат самоотчет и да поискат проверка на задълженията (1) или да сигнализират за аварии (2), както и да получат друга полезна информация. 
Цената на разговора е съгласно индивидуалния тарифен план на всеки клиент.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top