Шумен  26 °CСъбота, 6- ти Юни
USD  1.72624 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Вижте шуменските истории от "Кино в длан" и гласувайте

Вижте шуменските истории от "Кино в длан" и гласувайте Източник: Снимки: Фейсбук

Култура

Точно 79 филма от цялата страна, заснети с мобилни телефони и таблети, кандидатстваха за участие в уникалния шуменски конкурс "Кино в длан". Всички къси ленти са приети, одобрени и могат да се видят на сайта на конкурса mkino.org.
В момента думата има публиката - върви усилено гласуване за Наградата на зрителите и всеки може да участва в него. Можете да гласувате за един от филмите участници във фейсбук страницата на фестивала Кино в длан - mkino.org. Отнема секунди. Организаторите от НЧ "Добри Войников" призовават за активно участие, за да бъде избран най-добрият филм на тазгодишното издание на фестивала. Мнението си можете да изразите до 12:00 часа на 22 април. Наградата на публиката ще бъде обявена и връчена на заключителната церемония на IV фестивал "Кино в длан" в началото на месец май.  Тогава ще станат ясни и останалите отличени от компетентното жури, както и приза на Община Шумен.

Инфо Шумен вече писа за една от впечатляващите ленти, кандидат за награда - "Случва се..." разказва как един класен ръководител може да се превърне в част от класа, в съученик. Случва се с Наум Кулев и неговият 12 "а" от Професионалната гимназия по икономика в Шумен. Ако още не сте видяли 3-минутния филм, завъртете го. Вдъхновяващ е и за учители, и за ученици.
 
 
 


Прочетете също
Top