Шумен  16 °CВторник, 2- ри Юни
USD  1.75034 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Вижте къде са изградени КПП-та в Шумен

Вижте къде са изградени КПП-та в Шумен Източник: Снимка Интернет

Шумен

ОДМВР- Шумен от полунощ въведе ограничения на входно-изходните артерии на Шумен.
Изградените КПП са на: бул.“Велики Преслав“ кръстовище с ул.“Преслав“ посока от и към кв. Дивдядово / до Пачето/, бул.“Ришки проход“ - изхода към и от Бургас / до Булмаг/, бул.“Мадара“ / до Фикосота/, Индустриална зона / до Лавена/, бул.“Симеон Велики“ / след НИЖ/ ул.“Университетска“ – / до ШУ „Епископ К. Преславски“/, ул.“Софийско шосе“ / до Хиподрума/, от и към село Лозево, от и към село Новосел.
На контролно-пропускателните пунктове полицаите разговарят с водачи и пътниците в автомобилите, и ако липсва неотложност за пътуването по причини, изброени в заповедта на министъра на здравеопазването / ако пътуване не е свързано с: полагане на труд, здравословни причини на пътуващи или негови близки, завръщане на пътуващите по постоянен или настоящ адрес , като те се удостоверяват с документ/, ги връщат.
По данни на полицията, на пунктовете обстановката е спокойна, повечето от хората са наясно с въведените мерки.
Молим всички да спазват указанията на униформените служители, призовават от ОДМВР-Шумен. Полицейски автомобили патрулират в града и призовават хората да се прибират по домовете си и да не седят безцелно навън. Към момента няма случаи на нарушаване на обществения ред. Молим възрастните хора да не се струпват повече от двама на обществени места, пред и в търговски обекти. Нека бъдем отговорни и да се грижим за нашето и здравето на нашите близки, роднини и познати.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Шумен 02.06.2020 г. 15:46:16 ч.
Шумен 02.06.2020 г. 15:46:16 ч.
2 юни - Ден на Ботев
Top