Шумен  1 °CСряда, 1- ви Април
USD  1.78517 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи youtube facebook twitter

Участвайте в конкурса "Природата - моето вдъхновение"

Участвайте в конкурса "Природата - моето вдъхновение" Източник: Снимка ПП "Шуменско плато"

Фото

Деца от цялта страна от I до VII клас могат да участват в 25-то издание на Националния конкурс "Природата - моето вдъхновение". Инициативата е на Природен парк „Шуменско плато“ и там очакват с нетърпение детските творби, като срокът за предаване е 24 април. Надпреварата е емблематична за Парка и се организира 1995 година без прекъсване.
Творците трябва да знаят, че конкурсът е в няколко направления - за рисунка, за творби от природни материали, за презентации на екологична тематика и за есе или стихотворение. Няма ограничения в техники и формати. Изискването към приложните творби е да са изработени от природни материали.

На всяка творба трябва да са написани трите имена на участника, клас, училище, адрес и телефон за връзка. Изпращайте ги на Природен парк „Шуменско плато“ , Шумен, Лесопарк „Кьошкове“, П.К.160. Жури ще оценява детското творчество.
През миналата година в конкурса участваха над 220 творби. Първата снимка е на рисунката първенец на шестокласничката Добромира Малчева от Школа Арт Попово:)
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top