Шумен  11 °CНеделя, 29- ти Ноември
USD  1.64052 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Творби от пленера „Шумен – познат и непознат“ са подредени пред общината

Творби от пленера „Шумен – познат и непознат“ са подредени пред общината Източник: Община Шумен

Култура

Изложба на участниците в третото поред издание на Националния пленер по фотография „Шумен-познат и непознат – 2020“ ще бъде подредена днес (12 ноември, четвъртък) от 11.30 часа пред сградата на общината.
Композицията е аранжирана от известния шуменски фотограф Ивайло Сакелариев и член на комисията, която оценява творбите. Тя е съставена от 8 фотографии на различни места в Шумен и околностите на града. Снимките представят сгради, улици, площади, градски пространства, исторически и природни забележителности през обектива на Злати Димитров, Иван Иванов, Александър Косев, Вихрен Маджаров, Стефан Стефанов, Светлана Борисова, Мария Касчиева и Полина Караджова. Всички участници в тазгодишния пленер са от Шумен.
Експозицията е мобилна и може да бъде показана на различни места в града. Обществени организации, институции и фирми, които биха искали да представят творби от фотографския пленер, могат да направят запитване в отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ в общината на тел. 857 769 с код за Шумен 054 или на имейл da.vicheva@shumen.bg (ст. експерт Даниела Вичева).
Фотографският пленер “Шумен-познат и непознат“ тази година се проведе онлайн поради въведените противоепидемични мерки, свързани с COVID-19.
Инфо Шумен 
 
 


Прочетете също
Top