Шумен  18 °CСъбота, 6- ти Юни
USD  1.72624 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Трети път вандали повреждат контейнер за дрехи

Трети път вандали повреждат контейнер за дрехи Източник: Снимка: infoshumen.info

Шумен

Община Шумен информира, че от днес контейнерът за текстилни материали и обувки на ул. „Съединение“ над кметството няма да може да се използва за известно време. Налага се да бъде ремонтиран. Причината, е че за трети път вандали го повреждат. Неизвестни събарят контейнера и разпиляват около него събраните дрехи и обувки. Въпреки че съдовете са конструирани да не се отварят произволно и да се предотвратят кражби, те са успели да ги извадят.
Докато приключи ремонтът и контейнерът бъде върнат отново на мястото му, шуменци могат да ползват другите четири съда, поставени в кварталите „Добруджа“, „Тракия“ и „Боян Българанов“.
От общината напомнят, че ненужните дрехи и обувки трябва да бъдат опаковани в найлонови торби, преди да се сложат в контейнерите.
Съдовете са на ул. „Панайот Волов“ , на кръстовището с ул. „Вит“ до детската площадка; в кв. „Добруджа“ на ул. „Каварна“ на кръстовището с ул. „Съединение“; в кв. „Тракия“: ул. „Родопи“ на кръстовището с ул. Тракия“ и в кв. „Боян Българанов“ на ул. „Самара“  срещу СУ „Трайко Симеонов“.


 
 
 


Прочетете също
Top