Шумен   °CСряда, 24- ти Април
USD  1.83233 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Стартира конкурсът за управител на КОЦ-Шумен

Стартира конкурсът за управител на КОЦ-Шумен Източник: Инфо Шумен

Шумен

Подаването на документи за участие в конкурса за управител на „Комплексен онкологичен център - Шумен” стартира днес. Дългогодишният управител на лечебното заведение д-р Сотир Караниколов, чийто договор изтече в края на януари, се пенсионира.
Кандидатите трябва да притежават образователно-квалификационна степен „Магистър” по „Медицина”, специалност „Онкология” или „Медицинска онкология”, или образователно-квалификационна степен „Магистър” по „Икономика”, квалификация по здравен мениджмънт. Те трябва да подготвят програма за развитие на лечебното заведение за следващите три години.
Темата, по която ще се проведе събеседването с допуснатите кандидати, е: „Мястото на „Комплексен онкологичен център - Шумен” ЕООД в предоставянето на здравни услуги в региона, повишаване качеството на медицинското обслужване, финансова политика и бъдещо развитие”. Новият управител ще бъде избран от комисия с председател д-р Светлана Маркова - зам.-кмет по „Социална политика и здравеопазване”, секретар Иван Кавръков - старши юрисконсулт в Община Шумен, и членове д-р Веселина Железова - директор „Медицински дейности” в РЗИ-Шумен, и общинските съветници д-р Янаки Янакиев и Лили Петрова.
Конкурсът ще се проведе на 12 март от 10.00 ч. в стая № 232 на Община Шумен.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top