Шумен  14 °CПон, 23- ти Май
USD  1.84913 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Стартира фотоконкурсът "Улови щастието"

Стартира фотоконкурсът "Улови щастието" Източник: ОСНВ

Шумен

Превантивно-информационният център (ПИЦ) към Общинския съвет по наркотични вещества–Шумен организира конкурс „Улови щастието“. Поводът е Международният ден за безопасен интернет – 8-ми февруари. Идеята е да бъдат приканени за участие деца и млади хора на възраст 12-14 и 15-18 години. Конкурсът ги предизвиква да открият и запечатат моменти на щастие от малките неща в ежедневието. През призмата на всеобхватният свят на фотографията да споделим гледна точка за ценните моменти за младите хора далеч от интернет зависимостта .
Желаещите да се включат трябва до 8.02.2022г. да се запознаят с условието на конкурса публикувани на Facebook на страницата на ОБЩИНСКИ ЗДРАВЕН ЦЕНТЪР за информация консултация и образование – гр. Шумен. (ОЗЦ Шумен) и
www.ozc-shumen.org , като изпратят авторската снимка с която да участват на имейл pic_shumen@abv.bg
Снимките ще бъдат оценявани чрез харесвания във Facebook страницата ОБЩИНСКИ ЗДРАВЕН ЦЕНТЪР за информация консултация и образование – гр. Шумен ( ОЗЦ Шумен) .Срокът за харесванията на фотографиите е до 19.02.2021 г.
Обявяване на резултатите следва на 21.02.2022 г. във Facebook страницата на ОБЩИНСКИ ЗДРАВЕН ЦЕНТЪР за информация консултация и образование – гр. Шумен. ( ОЗЦ Шумен) www.ozc-shumen.org
Авторите на първите 6 фотографии, събрали най-много гласове, ще бъдат отличени и наградени. За повече информация следете страницата във Facebook.ОЗЦ Шумен или на тел 054/863 260.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top