Шумен  26 °CСъбота, 20- ти Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Синята лампа 4 април

Синята лампа 4 април Източник: Снимка: infoshumen.info

Обяви

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА
НА  ШУМЕНСКА ОБЛАСТ
                                                                               № 94/ 04.04.2019 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен, е регистрирано едно пътнотранспортно произшествие с материални щети. За  различни констатирани нарушения полицейските служители  са съставили  41 акта, наложени са 73 глоби с фиш. През последните 24 часа служители на РДПБЗН- Шумен са реагирали на 11 сигнала за произшествия – пожари в сухи треви, всички без материални загуби.

Разкрити престъпления:  Полицейски служители от РУ- Нови пазар спрели за проверка на 3 април водач на „Фолксваген“ с шуменска регистрация. Той се движил по ул.“ Цар Освободител“ в града. Водачът П.А./43г./ не представил свидетелство за управление, а след проверка станало ясно, че управлява в едногодишен срок от наложено по административен ред наказание. Образувано е бързо производство.

Около 10:50 часа вчера служители на сектор „Пътна полиция“ спрели за проверка лек автомобил, който бил с поставени изтекли транзитни регистрационни табели. За извършено престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е образувано бързо производство.

Неизвестен извършил кражба на захарни изделия, безалкохолни и енергийни напитки на стойност 100 лева. и мобилен телефон от търговски обект за алкохол и цигари на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен. Кражбата е станала около 03:20 часа на 4 април. Неизвестен счупил стъклопакет на дограма, след това и стъклона на хладилна витрина, откъдето извършва кражба на напитките. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.
 
 


Прочетете също
Top