Шумен  10 °CСъбота, 25- ти Януари
USD  1.77239 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи youtube facebook twitter

Шумен празнува деня на младежта

Шумен празнува деня на младежта Източник: Снимка:Община Шумен

Шумен

С богата палтира от прояви за всякакви интереси Шумен ще чества Международния ден на младежта – 12 август, понеделник. Всички събития, организириани от Община Шумен и Общинския младежки съвет, са с вход свободен.
Избирайте според интереса си кое да посетите:
Програмата стартира с ден на отворените врати от 10 до 15 часа в Астрономическата обсерватория. В 12 часа там ще бъде завъртян филм за Слънчевата система, а от 21 часа е предвидено наблюдение на планетата Сатурн. До Обсерваторията е осигурен безплатен автобусен транспорт. Колите ще тръгва от сградата на общината в 20:45 часа и в 21:30 часа.
На паметник "Създатели на българската държава" в 13:30 чaса и в 16 часа служители от ОП „Туризъм, публични прояви и атракции“ ще запознават младежите с интересни факти покрай изграждането на монумента. В 14:30 часа в Информационния център към комплекса ще бъде прожектиран филм, който разказва за историята му.
В Младежката сфера пред „Безистена“ от 18 часа ще гостуват дизайнерите Михаел Върбанов и Емил Личев. Те ще се срещнат и разговарят с младите хора за това как се създава успешен бизнес в Шумен.
В 20 часа в парка между общината и Регионалната библиотека пък, започва концертът на танцовите формации „Емоушън“, „Танцувалня“ и „WoW“. Гост – изпълнители ще бъдат младите звезди Ивайло Иванов – Играта и Денислава Сашова – Диона.
 


Прочетете също
Фото 25.01.2020 г. 12:46:50 ч.
Top