Шумен  -2 °CНеделя, 10- ти Декември
USD  1.81482 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Шофьор загина след удар в дърво /обновена/

Шофьор загина след удар в дърво /обновена/ Източник: Снимка: ОДМВР-Шумен

Област

Тежка катастрофа тази вечер отне живота на 24-годишен шофьор. Инцидентът е станал на изхода на шуменското село Избул. На същото място, където през септември м.г. намери смъртта си 36-годишната директорка на училище Айлин, припомнят местни хора. 
Загиналият сега мъж е Бюрхан Бейти от община Аврен. Той е бил зад волана на "Пежо Партнер" със софийска регистрация, пътувал е в посока към Шумен. На мокър асфалт загубил контрол над управлението на автомобила и след завой излязъл извън пътя. Колата се е усукала около дървото. Парадоксално, но по същия начин е "прегърнала" ствола на черница, както и бялото возило на учителката.

Водачът е пътувал сам в колата си. Тежка черепна травма е станала причина за смъртта му.  Изясняват се причините, довели до инцидента.
Според кмета на Избул Недред Мехмед, това не се първите произшествия в района на изхода от селото. Колите явно влизат с висока скорст в завоя и след него шофьорите изтърват управлението. Бюрхан е пътувал по мокър път, който е помогнал да се унесе. Иначе той е бил професионален шфьор.
Още една катастрофа е станала на магистрала "Хемус" в посока Варна в четвъртък - "Мерцедес" се преобърнал, но шофьорът е без травми.
 
 


Прочетете също
Top