Шумен  9 °CСряда, 14- ти Април
USD  1.63476 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

С Николина Чакърдъкова закрива кампанията си Красимир Костов

С Николина Чакърдъкова закрива кампанията си Красимир Костов

Избори

С концерт на обичаната Николина Чакърдъкова тази вечер от 19 часа на площад „Освобождение“ ще бъде закрита кампанията на кандидат-кмета Красимир Костов. Народната певица е част от Инициативния комитет, който подкрепя кандидатурата на Костов за трети кметски мандат. Тя ще бъде и част от значимите музикални изпълнители, които ще работят по неговия проект за превръщането на Летния театър в Шумен в Музикален дом и ще подпомагат развитието на млади шуменски таланти.

Последният ден от предизбората кампания започна с молебен в храм „Свето Вознесение“ за по–доброто бъдеще на Шумен по инициатива на Красимир Костов и групата кандидат - общински съветници. В дните преди важния избор на 27 – ми октомври искаме да се помолим за развитието на Шумен, за по – доброто бъдеще на жителите на общината и смирено да поискаме от Бога да направлява делата ни, така че да творим добро и да управляваме справедливо, каза Красимир Костов на излизане от църквата.

След това поведе шествие със симпатизанти и кандидатите за общински съветници под мотото „Аз обичам Шумен“ по ларгото на Шумен. Целта е да покажем на гражданите, че ние сме сред тях, с тях, отворени за проблемите им и ще ги решаваме заедно, защото НИЕ ОБИЧАМЕ ШУМЕН и целта ни е обща: да направим града и общината по – добро място за живеене.
А начинът е само един: избор на номер 61 за кмет и общински съветници в бюлетината.

Пресцентър ПП "Български социалдемократи"

 
 


Прочетете също
Top