Шумен  25 °CСряда, 19- ти Юни
USD  1.82532 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

РИОСВ – Шумен обявява десетото издание на конкурса „ЕКО КОЛЕДА“

РИОСВ – Шумен обявява десетото издание на конкурса „ЕКО КОЛЕДА“ Източник: Инфо Шумен

Област

Шуменската екоинспекция обявява десетото издание на конкурса „Еко Коледа“. През тази година предизвикателството е отправено и към малките деца, и към големите ученици от Шуменска и Търговищка област. Конкурсът ще се проведе в две категории. В първата категория малчуганите от детските градини ще имат възможността да се включат екипно в изработването на коледна украса. Творбите трябва да бъдат изработени от еко продукти или рециклируеми материали до 10 броя от детско заведение, като няма да се допуска индивидуално участие.
За първи път, привържениците на цифровите технологии и любителите на компютърната графика могат да участват в конкурса с електронна картичка. Проектите трябва да са изработени изцяло на компютър, като използваната графична програма няма значение. При оценяването ще са важни творческото въображение и техническите умения, както и автентичността на авторското изпълнение. Проектите могат да са решени изцяло графично или да бъдат анимирани. Препоръчително е да се изпращат в JPG или GIF формат.
От екоинспекцията очакваме най-интересните, най-забавните и най-нестандартните коледни картички и украса до 16 декември включително. Ще ги очакваме на e-mail: pr@riosv-shumen.eu, по Български пощи на адрес: гр. Шумен, ул. „Съединение“ № 71, ет. 3 или на място. Всички авторски материали трябва да бъдат придружени от декларация за участие, която може да бъде изтеглена от сайта на екоинспекцията.
Експертно жури ще оцени участниците, а резултатите ще бъдат обявени на 21 декември на електронната страница на РИОСВ-Шумен. Предвидени са грамоти и предметни награди за първо, второ и трето място в двете категории.
С електронните картички на победителите от категорията ще бъдат поздравени различни институции по повод зимните празници.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top