Шумен  32 °CЧетв, 21- ви Септ.
USD  1.80961 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Разпределят местата за продажба на мартеници

Разпределят местата за продажба на мартеници Източник: Снимка: infoshumen.info

Шумен

На 2 януари 2019 г. от 8,30 ч. в стая 374 в Община Шумен ще бъдат разпределени местата за продажба на мартеници в централната градска част, съобщиха от Пресцентъра на община Шумен.
Търговията ще става по пешеходната зона на бул. „Славянски“ в отсечката от пл. „България“ до пл. „Освобождение“. Според утвърдената схема обявените места са 132. След разпределяне на местата кандидатите подават заявления за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише №3 в Центъра за информация и услуги, който се намира на първия етаж в сградата на общината, и заплащат се административна такса от 10 лв.
Търговците, които желаят да продават мартеници на други места, извън централната градска част, също подават заявление за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише №3. Заявлението се одобрява от главния архитект на общината и едва след това се заплаща административната такса от 10 лв. Търговията на мартеници ще започне от 15 февруари и ще продължи до 5 март. Таксата за 1 кв. м. търговска площ е бъде 1,20 лв. на ден за централната градска част и по 1 лв. за зони извън центъра.
 
 
 


Прочетете също
Top