Шумен  -2 °CНеделя, 10- ти Декември
USD  1.81482 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Предавайте "капачки за здраве" на 11 места

Предавайте "капачки за здраве" на 11 места Източник: Снимка: Фейсбук

Обяви

В Шумен има 11 места, на които можете да занесете събраните от домакинството ви пластмасови капачки и така да участвате в благотворителната кампанията на Сдружение „Аз вярвам и помагам“. В сградите на различни институции са поставени специални пластмасови контейнери, в които може да пуснете своя принос. Със събраните средства от предаване на разноцветните пластмасови капачки ще помогнете за закупуване на апаратура за две болници във Варна, където се лекуват деца от целия Североизток, включително и от цялата област Шумен. Подкрепата е за неонатологично отделение за бебета и за детска хирургия в морската столица.
Акцията е до 10 април, а контейнерите са в:
Диагностично-консултативен център 1 (ДКЦ 1), Нова поликлиника
МБАЛ – Шумен
Община Шумен
Радио Шумен 
ТД на НАП, Шумен
Общински младежки дом
ШУ „Еп. К. Преславски“ – централна сграда
Педагогически факултет на ШУ
Медицински филиал
Областна управа
Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“

 

На последното място в библиотеката служителите всяка сутрин, идвайки първо спират до жълтия контейнер. Обръщат джобовете си над него или вадят торбички, в които са събрали по няколко капачки. Една по една ще станат тонове от цял град...
Организаторите на кампанията изказват специални благодарности на общинската администрация, организирала поставянето на контейнерите и на всички граждани, които подкрепят благотворителна кампания. Равносметката ще бъде направена на 13 април във Варна.
 
 


Прочетете също
Top