Шумен  13 °CПетък, 24- ти Май
USD  1.80194 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Поздрав от кмета на Нови пазар по повод първия учебен ден

Поздрав от кмета на Нови пазар по повод първия учебен ден

Област

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ,
Поздравявам Ви с началото на новата 2023/2024 учебна година.
Отново е 15 септември- Първи учебен ден! Този ден е празник за всеки български учител, за всяко българско дете, за всяко българско семейство.
За най- малките, първия учебен ден е радостно очакване, любопитство, нетърпение и надежда. Желая им приказно пътешествие в необятния и красив свят на буквите и цифрите, много приятели и най- добрия учител.
Скъпи ученици, пожелавам Ви успехи, постоянство и устрем, защото светът се променя, но силата на знанието и човешките добродетели неизменно си остават водещи и ще Ви помагат, когато искате па постигнете най- успешната реализация в живота си. Затова- бъдете усърдни и растете по- знаещи, по- можещи и по- добри!
Уважаеми учители, бъдете всеотдайни, вдъхновяващи и разбиращи.
Бъдете здрави и неуморно намирайте правилната посока да предавате на учениците си най-ценните житейски уроци и умения. Желая ви вдъхновение и неизчерпаема енергия и сили в ежедневните ви усилия!
Уважаеми родители, подкрепяйте децата си и да бъдете най- близките помощници на учителите в нелеката задача да претворите малките неуверени деца в знаещи, можещи и успешни хора, които да посрещат с увереност предизвикателствата в живота си.

Георги Георгиев 
Кмет на Община Нови пазар 

 
 


Прочетете също
Област 17.05.2024 г. 17:19:26 ч.
Top