Шумен  13 °CЧетв, 8- ми Юни
USD  1.82498 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Откриха мъртъв мъж по сигнал на съседи

Откриха мъртъв мъж по сигнал на съседи Източник: Снимка: infoshumen.info

Шумен

Пенсионер беше открит мъртъв в дома си в центъра на Шумен днес към 16,20 часа. Съседи забелязали отсъствието на Начко Н. и потърсили съдействие на телефон 112. На мястото пристигна екип от огнеборци от противопожарната служба, които опънаха стълба до втория етаж на къщата на ул."Климент Охридски" 11. Мъжът е бил забелязан да лежи безжизнен вътре, научи Инфо Шумен. По всяка вероятност е починал от естествена смърт.
В понеделник съседи го видяли за последно. Обезпокоили се, че до сряда не се е появявал. "Звънях на мобилния му телефон, но не вдигаше. Затова реших да потърся начин да се влезе в жилището", обясни Таня от близката кинкалерия, с която делят общ имот. 

Синята му кола стояла отключена пред къщата. На таблото на автомобила бил документ от скорошно посещение при личния лекар, коментираха съкварталци. По техни данни мъжът е около 70-годишен и се оплаквал от сърдечни проблеми. Купил имотът наскоро и имал големи планове за ремонти. Говорел, че чака завръщането на дъщеря си от Испания, но чак през август.
 
 


Прочетете също
Шумен 05.06.2023 г. 17:18:37 ч.
Top