Шумен   °CСряда, 24- ти Април
USD  1.83233 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Определиха журито за „Наградата на Шумен” в образованието

Определиха журито за „Наградата на Шумен” в образованието Източник: Инфо Шумен

Шумен

Журито, което ще решава кандидатурите за „Наградата на Шумен” в сферата на образованието, беше гласувано от Постоянната комисия по „Просвета, образование и наука”. По статут то се състои от седем членове - по двама представители на общинската администрация и Общинския съвет, и по един на Регионално управление на образованието (РУО), научна организация и университет.
Комисията, която тази година ще гласува предложенията за отличаване с „Наградата на Шумен” за постижения в образованието и науката, се води от Албена Иванова-Неделчева - председател на Просветната комисия. В нея влизат още общинският съветник проф. Борислав Беджев, Даниела Савчева - началник на общинския отдел „Образование, наука и развитие” и Станислава Богданова - гл. експерт „Бюджет и финанси в образованието” в Община Шумен, Стела Мечева - ст. експерт по „Професионално образование и обучение” в РУО, инж. Светлозар Стоянов от шуменското подразделение на Националния археологически институт с музей при БАН и доц. д-р Николай Кулев от Факултет „Артилерия, ПВО и КИС” на Националния военен университет.
Предложенията на комисията ще се утвърдят от Общинския съвет на заседание през април. „Наградата на Шумен” в сферата на образованието се връчва тържествено в дните около 24 май.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Област 18.04.2024 г. 18:31:36 ч.
Top