Шумен  18 °CНеделя, 7- ми Юни
USD  1.72624 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Общинският съвет на Нови пазар приема въпроси и предложения

Общинският съвет на Нови пазар приема въпроси и предложения Източник: Снимка: infoshumen.info

Област

Епидемичната обстановка в страната въведе доста забрани, включително оганичи и достъпа до сградата на Общинската администрация за граждани, налои и провеждане на сесии при закрити врата.
Председателят на Общински съвет Нови пазар Иван Ганчев обаче, предлага решение. „Имаме действащи канали, макар и дистанционно, за всички граждани, които имат конкретни въпроси и предложения за развитието на общината. Въпреки че физическият достъп до сесии е ограничен, уверявам новопазарци, че тяхното мнение е с най-голяма тежест за нас. Всеки гражданин, може да изпрати своите въпроси и предложения по електронен път на имейл: obs_npazar@abv.bg", оповестява той и уточнява, че ще се запознава лично, както и общинските съветници и кметското ръководство.
Втората възможност е гражданите да входират своите въпроси в деловодството на Общински съвет, находящо се в сградата на общинска администрация.
В страницата на общинския сайт, ще бъде качена актуална информация, дневния ред, както и сканирани предложения, които ще бъдат обсъждани на предстоящите заседания. На този адрес: https://www.novipazar.acstre.com/section-112-content.html
Също там новопазарци ще открият и информация за приетите решения от заседанията на Общинския съвет.
"Правим всичко възможно, за да не губим връзката между нас и нашите съграждани и да ги информираме за всичко важно от обществения живот на общината. Вратите на заседанията за момента са затворени, но не и ушите ни!", завършва Иван Ганчев.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top