Шумен  14 °CСъбота, 6- ти Юни
USD  1.72624 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Община Шумен улесни граждани и работодатели

Община Шумен улесни граждани и работодатели Източник: Снимка Инфо Шумен

Шумен

За улеснение на работодателите и гражданите, на които се налага да пътуват от едно населено място до друго и да преминават през Контролно-пропускателните пунктове на Шумен, вече се раздават готови разпечатани декларации, които трябва да бъдат попълнени. Образците бяха изготвени спешно днес от МВР във връзка със заповедта на здравния министър Кирил Ананиев. За да се избегнат неудобства за гражданите, бланките са разпечатани от служители в община Шумен, която ги е предоставила на екипите на полицията, а те от своя страна ги предоставят на пътуващите.

От ОДМВР- Шумен благодарят на Община Шумен за бързата и навременна реакция и готовността й за помощ за улеснение на хората.
Припомняме, че от 00.00 часа тази нощ са създадени пунктове на входно-изходните пътища на Шумен, където се извършва проверка за целта на пътуванията на гражданите и се пропуска преминаването на лица само в случаи на неотложност на пътуването - полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящ или постоянен адрес.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top