Шумен  25 °CСряда, 19- ти Юни
USD  1.82532 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Недялко Йорданов и Хайгашот Агасян с рецитал в Шумен

Недялко Йорданов и Хайгашот Агасян с рецитал в Шумен Източник: Интернет

Култура

Творческият тандем Недялко Йорданов и Хайгашот Агасян ще гостува на шуменска сцена на 3 октомври от 18.00 часа. Музикално-поетичният рецитал е озаглавен по едноименното стихотворение "Още ме има, още съм жив" и с него поетът символично отбелязва осемдесетата си годишнина, която навърши през януари тази година.
Под акомпанимента от рояла на Хайгашот Агасян ще прозвучат нови стихове и песни на Недялко Йорданов, включени са творби от последните му сборници "67 сутрини", "Сребърна любов" и "Пепел ми на езика".
Входът за концерта в залата на НЧ "Добри Войников - 1856" е с билети по 10 и 12 лева. Билети могат да се закупят на касата до входа на НЧ ”Добри Войников-1856”
Музикално-поетичният спектакъл на двамата артисти е част от Международния фестивал на популярната песен "Есенни шуменски вечери", чието осмо издание се провежда от 2 до 4 октомври. Хайгашот Агясян е председател на журито. Ще се състезават изпълнители в три категории: съвременна забавна музика, популярни градски песни и авторска музика. За първи път тази година журито ще връчи и специална награда - за изпълнение на българска песен. 
Инфо Шумен 
 
 


Прочетете също
Top