Шумен  4 °CПон, 30- ти Ноември
USD  1.64052 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Международният фестивал "Есенни шуменски вечери" приема заявки за участие

Международният фестивал "Есенни шуменски вечери" приема заявки за участие Източник: Инфо Шумен

Култура

Ежегодният международен фестивал за популярна музика „Есенни шуменски вечери“ ще се проведе в Шумен пред месец октомври. Организатори са Министерството на културата, Община Шумен и НЧ “Добри Войников - 1856“.
Музикалното събитие ще се проведе в дните от 02 до 04.10.2020г. включително в залата на първото читалище в града ни.Организаторите вече стартираха приемането на заявки за участие, които  всички желаещи могат да  изтеглят от сайта на читалището на адрес d-voynikov.com 
Председател на престижното жури и тази година ще бъде Хайгашод Агасян, а другите му членове ще бъдат обявени през месец септември. 
Музикалният форум ще се проведе за осма поредна година, а участниците ще се състезават в три категории – съвременна забавна музика в две възрастови групи от 14 до 17 години и над 18 години, популярна градска песен и конкурс за авторска песен.
Всички участници ще получат грамота за участие, а лауреатите плакет и парични награда. Тази година ще бъде дадена и награда за най-добро изпълнение на българска песен. 
Инфо Шумен 
 
 


Прочетете също
Top