Шумен  9 °CСряда, 14- ти Април
USD  1.63476 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Любомир Христов: Ще търся подкрепа и отляво, и отдясно

Любомир Христов: Ще търся подкрепа и отляво, и отдясно Източник: Снимка: infoshumen.info

Избори

"Ние ще търсим подкрепа от двата спектъра - и отляво и отдясно. Ще водим само разговори, които са в интерес на града. Не съм позволявал и няма да позволя някой да ми извива ръцете и да работя срещу интересите на шуменци само и само, за да съм на власт или да съм кмет" - обяви пред журналисти днес кандидадът за втори мандат Любомир Христов от ГЕРБ.
Той благодари на всички излезли да гласуват и на тези, които са се доверили на него и на листата с общински съветници на ГЕРБ. "Това, че запазваме бройката на общинските съветници - 14, говори, че въпреки че последната седмица се водеше негативна кампания, хората ни гласуваха доверие", подчерта Христов.
Той бе категоричен, че между двата тура няма да участва в безпринципни договорки и коалиции. И припомни как през 2015 г. е отказал всякаква подкрепа, защото му искали постове. "И сега ще разговарям и щом е в интерес на шуменските граждани, бих се съгласил, но ще оповестя всички разговори. Няма да водя скрити разговори с нито едни от политическите сили, които участваха в местните избори. Ще оповестя в петък преди деня за размисъл, ако имам някои договорки, с който и да са те за евентуална подкрепа", обеща Христов. По думите му "шуменци са мъдри и няма как, който и да се договори на по-високо ниво, да ги накара да отидат в неделя да гласуват за този или онзи, ако те вътрешно не са убедени".
 
 


Прочетете също
Top