Шумен  11 °CНеделя, 24- ти Окт.
USD  1.68171 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Любомир Христов: Честит първи учебен ден!

Любомир Христов: Честит първи учебен ден! Източник: Община Шумен

Шумен

Уважаеми учители и родители,                                                                                 
скъпи ученици,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 15 септември. 

Откриването на новата учебна година се превърна в онова очакване, което може отново да ни върне към нормалния начин на живот. Българското училище се справи успешно с предизвикателствата, пред които ни изправи пандемията. Дигиталното обучение даде нови възможности и нова енергия на българското образование. То направи училището интересно и го превърна в различното място. Компютърът обаче не може да компенсира отсъствието на близост и  пълноценно общуване между децата и младите хора. Училището е мястото, където те изграждат своите социални умения, провокират любопитството си, укрепват здравето си и развиват лидерските си качества. 
Скъпи ученици, днес първият училищен звънец ще затрепти с радостта от завръщането в класните стаи. Бъдете упорити и удовлетворени от резултатите, които постигате, въпреки трудностите. 
Уважаеми учители, нека децата, учениците и техните родители да се чувстват спокойни в училище. Организирайте работата си така, че да пазите и тях, и себе си и в същото време да ги мотивирате за учене. 

Скъпи родители, имайте доверие на българските учители. Подкрепяйте ги и бъдете част от обучението на вашите деца в името на тяхното по-добро бъдеще.

На добър час!

Любомир Христов, кмет на община Шумен
 
 


Прочетете също
Шумен 21.10.2021 г. 10:22:46 ч.
Шумен 21.10.2021 г. 10:22:46 ч.
Урок за прилепите
Top