Шумен  -6 °CПон, 18- ти Януари
USD  1.61332 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Любомир Христов: Честит първи учебен ден!

Любомир Христов: Честит първи учебен ден! Източник: Община Шумен

Шумен

Скъпи учители и ученици,                              
Уважаеми родители,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай началото на новата учебна година.
15 септември винаги е бил празник, който вдъхновява и дарява с надежда. Зная, че приятните емоции днес са смесени и с вълнението от предизвикателствата, пред които сме изправени. Сигурен съм обаче, че всички заедно – учители, родители и ученици ще направим завръщането на нашите деца в училище положително преживяване и ще им помогнем да усетят удоволствието от ученето.
Скъпи ученици, бъдете устремени и мотивирани, любопитни, смели в мечтите си и удовлетворени от резултатите, които постигате. През тази година вашето училище ще бъде по-различно и от вас ще се изискваповече отговорност, самостоятелност и дисциплина. Доверете се на вашите учители, уважавайте техния труд, учете се така, че всички ние да се гордеем с вас.
Скъпи първокласници,днес за първи път ще прекрачите прага на вашето училище. За първи път ще чуете училищния звънец, с който ще започне дългият път на вашето образование. Тук ще срещнете любимия учител, най-добрите приятели и завинаги ще обикнете и ще запомните това място.
Уважаеми учители, продължавайте да вдъхновявате вашите ученици и да правите училището по-интересно за младите хора. Давайте им стимул да се стремят към нови знания, които ще ги направят по-уверени в себе си. Обичайте професията си и се радвайте на успехите на своите ученици.
Уважаеми родители, насърчавайте децата си, помагайте им да се справят в училищеи подкрепяйте усилията на техните учители.
Желая на всички успешна нова учебна година.
На добър час!

Любомир Христов, кмет на община Шумен
 
 


Прочетете също
Top