Шумен  17 °CСряда, 24- ти Април
USD  1.83027 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Приключи обезопасяването на опасното кръгово кръстовище на бул. "Симеон Велики" до "Прктикер"

Приключи обезопасяването на опасното кръгово кръстовище на бул. "Симеон Велики" до "Прктикер" Източник: Община Шумен

Шумен

Приключи обезопасяването на опасното кръгово кръстовище на бул. "Симеон Велики" до "Прктикер". Както бяха обещали от фирмата изпълнител "Автомагистрали втомагистрали Черно море" АД ремонтните дейности приключиха тази вечер.
С нова маркировка и пластмасови ограничители e реорганизирано движението на кръговото кръстовище на бул. „Симеон Велики“ до „Практикер“. От неделя временния вариант за безопасно преминаване на кръстовището e факт. Променена е формата и размерът на централния кръг. Той става с елипсовидна форма, като диаметърът се разширява с 2 и с 3 метра, съответно в тясната и широката си част.
В централният кръг на кръстовището са поставени червени преместваеми пластмасови ограничители, с височина 45 см., а  между двете ленти на платното в кръга ще се поставят по-ниски пластмасови ограничители. На 30 метра от двете страни на основното пътно платно са разположени и гумени ограничители на скоростта.
От Община Шумен  апелират към жителите и гостите на града да спазват указанията за преминаване през кръговото кръстовище и да бъдат толерантни към всички участници в движението.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top