Шумен  1 °CВторник, 12- ти Декември
USD  1.81819 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Костов: Синдикати в общинските фирми и инвеститори от Япония в Индустриалния парк

Костов: Синдикати в общинските фирми и инвеститори от Япония в Индустриалния парк

Избори

Да бъдат създадени синдикални структури във всички общински предприятия и в Община Шумен -това е само едно от решенията в Рамковото споразумение за сътрудничество, което подписа днес Красимир Костов, кандидат за трети кметски мандат, с Регионалния съвет на КНСБ – Шумен. Двете страни се договориха да бъдат подписвани колективни трудови договори и в различни сфери от обществения живот.

Аз и моят екип ще привлечем нови инвестиции в Индустриалния парк от Китай, Япония, Русия и Германия, и по този начин ще работим за задържане на младите хора в общината, за създаване на добри условия на живот и бурно, модерно развитие на Шумен.

Партньори при защитата трудовите права на хората ще бъдат синдикатите, защото те заемат важно и значимо място в гражданския сектор, обясни Костов. Споразумението включва съвместна работа за преодоляване на бедността, подобряване условията на труд, усъвършенстване на системата за административно обслужване и още.

Решенията на тези проблеми са залегнали във „Визията за модерно развитие на Шумен“, която ще се изпълнява от Красимир Костов и групата общински съветници с номер 61 в интегралната бюлетина.
Пресцентър на ПП "Български социалдемократи"
 
 


Прочетете също
Top