Шумен   °CСряда, 24- ти Април
USD  1.83233 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Кметът проф. д-р Христо Христов поздрави шуменските скаути по повод Международният ден на скаутството

Кметът проф. д-р Христо Христов поздрави шуменските скаути по повод  Международният ден на скаутството

Шумен

Елвира Иванова и първокласниците Михаил Вацов и Борил Евтимов от скаутски клуб „Мадарски конник“ и техните ръководители бяха поздравени днес от кмета проф. д-р Христо Христов по повод Международният ден на скаутството или „Денят на основателя”. Представителите на шуменската скаутска организация разказаха на шуменския градоначалник за желанието, с което се включват във всички мероприятия и удовлетворението, което им носят доброволческите занимания. „Ние сме скаути от година и половина и много ни харесва“, споделиха двамата първокласници. „Сега правим мартенички, ще ги продаваме и ще предоставим средствата от акцията за благотворителни цели.“, похвалиха се децата.
„Щастлива съм, че запълвам свободното си време с такива дейности, защото ние помагаме на хората и се учим да правим добро, с което се гордея много“, каза Ева, която е скаут от шест години и половина.
Кметът проф. д-р Христо Христов подари на децата и техните ръководители плакет „Мадарски конник“, като им пожела да продължат със същото усърдие да бъдат отдадени на своята кауза, да станат активни граждани и да постигнат позитивна промяна в своите общности.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Област 18.04.2024 г. 18:31:36 ч.
Top