Шумен  15 °CВторник, 2- ри Юни
USD  1.75034 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Кметът на Нови пазар се закле

Кметът на Нови пазар се закле Източник: Снимка:Областна управа Шумен

Политика

Новият кмет на Нови пазар Георги Сашев положи днес клетва на първата тържествена сесия на Общинския съвет и получи кметската огърлица от предшественика си Ивайло Камаджиев. 21 съветници също положиха клетва и избраха да работят под председателството на Иван Ганчев от БСП. След встъпването в длъжност Сашев се обърна към присъстващите: "Жителите на общината разчитат на нас и вярват, че ние сме хората, които ще вземат правилните решения и ще реализират стъпки за развитието на града ни. Уверявам ги, че няма да губя нито миг, за да реализам очакванията им. Поздравявам всички общински съветници. Очаквам от вас отговорност и сериозна работа през следващите 4 години. Всеки е тук по волята на стотици граждани и съм убеден, че ще приеме това като лична отговорност".

Кметът обясни, че от досегашната си работа се е убедил, "че няма нужда от много приказки, а от много работа". И бе категоричен: "Ще се вслушвам във всяка критика, но ще отхвърля всяка манипулация. Ще дам път на всеки, който желае осъществянането на идеи за град, но не и за себе си". Сашев призова съгражданите си за търпение и обясни, че ще продължи да надгражда добрите дела, започнати от предходния мандат. "Ще дам всичко от себе си, за да постигнем заедно успехите на Нови пазар", каза новият кмет.

Предшественикът му Камаджиев пък, заяви, че ще се радва искрено на успехите на наследника си. Гост на първата тържествена сесия бе областният управител проф Стефан Желев.
 
 


Прочетете също
Шумен 02.06.2020 г. 15:46:16 ч.
Шумен 02.06.2020 г. 15:46:16 ч.
2 юни - Ден на Ботев
Top