Шумен  17 °CПон, 27- ми Май
USD  1.80377 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Катаджии заловиха издирван с 14 присъди

Катаджии заловиха издирван с 14 присъди Източник: infoshumen.info

Шумен

45-годишен рецидивист с 14 осъждания, обявен за общодържавно издирване, беше засечен и заловен от шуменски пътни полицаи. Д.Й. е от силистренското село Калипетрово и шофирал "Фолксваген Пасат"-та си в района на ул. “Индустриална“ в посока към село Васил Друмево в събота вечерта. Полицейските служители му подали рутинен сигнал да спре за проверка, но той натиснал газта и те го последвали.
При опит да избяга, водачът загубил контрол и се блъснал в крайпътна нива. Изяснено било, че мъжът зад волана е неправоспособен, управлява в едногодишен срок на наложено административно наказание за шофиране без книжка и кара нерегистриран автомобил, който няма задължителна застраховка „Гражданска отговорност“, съобщават днес от ОДМВР-Шумен.
Отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици, а като го отвели в ареста установили, че 45-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване от РУ-Девня за привличане като обвиняем. Повечето от престъпленията му са кражби, съден е и за шофиране без книжка, с алкохол и за унищожаване на чужда собственост.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Шумен 24.05.2024 г. 14:15:58 ч.
Top