Шумен  23 °CСряда, 10- ти Август
USD  1.91111 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Кастинг в Шумен за филма „Ало“ на Стефан Командарев

Кастинг в Шумен за филма „Ало“ на Стефан Командарев Източник: Община Шумен

Култура

Кастинг за статисти организира екипът на филмовата продукция с работно заглавие „Ало“. Той ще се проведе на 3 декември, петък, от 8.00 до 12.00 часа пред Народното читалище „Тодор Петков“ в Шумен. 
Ако искате да се снимате в игрален филм, можете да се пробвате на снимачната площадка. Няма ограничение във възрастта. Телефонът за връзка с организаторите е  0877817690. Желаещите да се включат в кастинга могат да го направят и като изпратят свои снимки на имейл kasting_alo@abv.bg. 
Режисьорът Стефан Командарев е избрал Шумен за сцена на филма. Предвижда се снимките да са от средата на януари до края на месец февруари.
След близо три десетилетия отсъствие от българското кино на екрана ще се завърне Ели Скорчева, една от най-популярните български актриси от 80-те години. Във филма ще участват още Ивайло Христов, Герасим Георгиев – Геро, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Стефан Денолюбов, Таня Шахова, Димитър Баненкин, Розалия Абгарян, Стоян Дойчев. Към творческия състав ще се присъединят и актьорите от шуменския театър Янислава Линкова, Радина Алексова, Димитрия Милушева, Стефани Лечева и Марияна Бранкованова.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top