Шумен  -2 °CНеделя, 10- ти Декември
USD  1.81482 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Кандидат-кметът Костов открива кампанията си

Кандидат-кметът Костов открива кампанията си Източник: Снимка: infoshumen.info

Избори

Красимир Костов, издигнат за кандидат - кмет на Шумен от Партия „Български социалдемократи" и подкрепен от СПС „Защита“, БНДС „Целокупна България“ и ПП „Социалдемократи“, открива предизборната си кампания днес, 7 октомври, от 18 часа в хотел „Шумен“. Кандидатът ще представи визията си за управление на община Шумен през следващите 4 години, както и листата за общински съветници, която се състои от 41 души професионалисти в своите области, познати за шуменци и доказали се през годините.
Мотото, под което ще протече кампанията и ще залегне в управлението на общината е „Властта произтича от хората и тя трябва да се върне при тях с грижа“, каза в аванс Костов.
Преди официалния старт на кампанията, от 15 часа, председателят на партия „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ Александра Христова и почетният председател на политическата организация Георги Анастасов ще представят пред членове, симпатизанти на партията и журналисти аргументите си защо подкрепят кандидатурата на Красимир Костов за кмет на Шумен. Ще бъдат връчени и членски карти на новите членове на партията.

Пресцентър на ПП "Български социалдемократи" - Шумен
 
 


Прочетете също
Top