Шумен  26 °CСъбота, 20- ти Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии започва в понеделник

Изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии започва в понеделник

Шумен

От 17 юни, понеделник започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии за изборите за Европейски парламент и Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен. Възнагражденията са изчислени съгласно Решение на ЦИК № 3053-ЕП/НС София от 9 април.
Изплащането, което ще продължи до 21 юни, ще става на гише № 11 и гише № 12 в Информационния център на Община Шумен от 8.30 до 16.30 ч. без обедна почивка, като само в понеделник изплащането ще започне от 09.00 ч.
Възнагражденията на членовете на СИК, които са декларирали банкова сметка за изплащането им, са наредени по банков път днес.
Допълнителните възнаграждения в размерна 25 лева, съгласно Решение на ЦИК № 3438-ЕП/НС София от 7 юни на членовете на комисиите, представили протоколи без грешки, за които изчислителният пункт към РИК е издал приемо-предавателни разписки, потвърдени от СИК и РИК без корекции и поправки на грешки, ще се изплатят на по-късен етап по банков път, след получаване в Общината на списъци на СИК от Централната избирателна комисия.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top