Шумен  13 °CПон, 23- ти Май
USD  1.84913 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Изложба и представяне на стихосбирка в библиотеката

Изложба и представяне на стихосбирка в библиотеката Източник: Инфо Шумен

Култура

На 20 януари, от 17:00 ч. в Изложбена зала на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” ще бъде открита изложба живопис „Сакрални пространства” на шуменския художник Атанас Атанасов. 
Атанас Атанасов е член на Дружеството на шуменските художници. Представя самостоятелни и участва в колективни изложби както в България, така и в Италия, Швейцария, Австрия и Люксембург. Негови картини са притежание на галерии и частни колекции в Италия, Германия, Русия, Швейцария, Япония, Турция, Белгия и САЩ. 
Пак на 20 януари, от 17:30 ч. във фоайе – II етаж на библиотеката ще бъде представена дебютната стихосбирка на Илияна Генова „Град на изчезващи видове”. Редактор на поетичната книга, издание на „Жанет 45”, е Рене Карабаш.
Илияна Генова е родена в Шумен. Има бакалавърска степен по журналистика и магистърска по европеистика. От няколко години работи в рекламния бизнес. 
Посещението на събитията е възможно след представяне на COVID сертификат или валиден документ за преболедуване или за изследване и при спазване на действащите към момента противоепидемични мерки.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top