Шумен  26 °CСъбота, 20- ти Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Инж. Мердин Байрям: Честит и благословен Курбан Байрам!

Инж. Мердин Байрям: Честит и благословен Курбан Байрам! Източник: Община Върбица

Област

Уважаеми съграждани - братя
и сестри мюсюлмани,
Днес опрощението, покаянието и милосърдието слизат от небето! Днес ние празнуваме един от най-светлите празници в мюсюлманския календар-Курбан Байрам!
Този празник е честване на вярата и надеждата в човешките добродетели.
Днес ние, жителите на община Върбица, още веднъж доказваме, че всички живеем не един до друг, а в заедност и общите ни празници от векове са красива спойка в отношенията помежду ни!
Нека свещения мюсюлмански празник изпълни домовете Ви с радост и светлина, сърцата Ви с доброта и човеколюбие, а душите Ви с вяра и устрем за успехи!
Вярата се явява като основа на човешкия живот. Тя е благослов за мир, за достоен живот на всекиго, на неговото семейство и близки. Вярата ни учи на добротворство, което да е наше житейско поведение, на добронамереност и търпение. Нека са много добрите Ви дела, усмивките на децата Ви и щастието край семейното огнище. Посрещнете празника с достойнство и оптимизъм и знайте, че доброто винаги се възнаграждава… с добро!
Нека живеем в мир, разбирателство и взаимна подкрепа, окриляни от нашата вяра, в името на благополучието на родните домове, на общината, на скъпото ни Отечество - Република България!
Пожелавам на Вас и Вашите семейства крепко здраве, успехи и и благоденствие!
ЧЕСТИТ И БЛАГОСЛОВЕН КУРБАН БАЙРАМ!
 
Мердин Байрям
кмет на община Върбица

 
 


Прочетете също
Top