Шумен  13 °CПон, 11- ти Ноември
USD  1.77142 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи youtube facebook twitter

Христо Стоичков идва в Шумен с "Историята"

Христо Стоичков идва в Шумен с "Историята" Източник: Снимка: spoft-press.com

Култура

Футболната легенда Христо Стоичков ще гостува в Шумен по покана на Регионалната библиотека "Стилиян Чилингиров", научи Инфо Шумен. В града той ще представи биографията си "Христо Стоичков. Историята", написана в съавторство със спортния журналист Владимир Памуков. Изданието на "Софтпрес" се радва на огромен интерес от читателите.
Дни преди да отлети за Маями носителят на Златната топка се срещна с хиляди фенове в градовете Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен, Русе. Следващото голямо събитие на биографичната книга е в Торонто през октомври, а после идва редва на продължението на голямото турне в родината "25 години от САЩ 94". Очаква се през декември Стоичков да уважи поканата на Шумен и още няколко града. Потвърдената дата е 14 декември, съобщиха от шуменската библиотека.
Със сигурност Камата готви изненади за шуменци. Във всички градове представянето на биографията е празник за почитателите на футбола, а финалът е маратон по раздаване на автографи. В Стара Загора приходите от продажбата на книгата отидоха за лечение на млада жена.
 


Прочетете също
Top