Шумен  -2 °CНеделя, 10- ти Декември
USD  1.81482 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

График за срещи на мобилни полицейски екипи в малки и отдалечени населени места

График за срещи на мобилни полицейски екипи в малки и отдалечени населени места Източник: МВР

Област

Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на област Шумен и през месец юни
На 1 юни  екипите ще посетят селата Черна и Висока поляна. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в Черна е 10:00 часа, а за Висока поляна в 11:00 часа. На 8 юни   ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Черни връх   и Желъд. Първата среща започва в 10:00 часа, а в село Желъд в 11:00 часа. С жителите на селата Могила  и село Каспичан  са предвидени срещи на 15 юни. В 10:00 часа в кметството на Могила е насрочена срещата с местните жители, а в 11:00 ще започне срещата в село Каспичан.
На 29 юни  екипите ще посетят селата Дибич  и Илия Блъсково. Началният час на срещата в село Дибич, в сградата на кметството е в 10:00, а Илия Блъсково – в 11:00 часа.
В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от криминална полиция, икономическа полиция и охранителна полиция. Тяхна задача е да проверят има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се  предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top