Шумен  26 °CСъбота, 20- ти Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Европейски избори: Ежедневни брифинги за медиите от четвъртък, 6 юни до понеделник, 10 юни

Европейски избори: Ежедневни брифинги за медиите от четвъртък, 6 юни до понеделник, 10 юни

Политика

Пресслужбата на ЕП ще организира ежедневни брифинги за медиите, както на място в Брюксел, така и дистанционно, за да предостави информация относно изборите за Европейски парламент на 6-9 юни.
Между 6 юни, четвъртък, и 8 юни, събота, ще се проведат три брифинга извън протокола (off-the-record) в залата за пресконференции „Анна Политковская“ на Парламента (SPAAK 0A50) и с дистанционно участие чрез онлайн платформата Interactio:
6 юни, четвъртък, 12.00 ч. българско време: Европейските избори накратко;
7 юни, петък, 12.00 ч. българско време: Всичко, което трябва да знаете за Парламента;
8 юни, събота, 12.00 ч. българско време: Нощта на изборите.
Преди изборната нощ в неделя, 9 юни, ще се проведат два официални брифинга (on-the-record) в пленарната зала на Парламента:
9 юни, неделя, 12.00 ч. българско време: Всичко, което трябва да знаете за Парламента и изборната нощ (физическо присъствие и излъчване на живо; превод на английски и френски език);
9 юни, неделя, 18.30 ч. българско време: брифинг в последния момент за полезна информация за изборнатанощ (физическо присъствие и излъчване в сайта на ЕП и на платформата EbS); устен превод на 24 езика).
На 10 юни, понеделник, в 12.00 ч. българско време в пленарната зала на Парламента ще се проведе брифинг относно предварителните резултати от изборите и следващите стъпки (on-the-record, физическо присъствие и излъчване на живо) последван от пресконференции с говорителите на политическите групи. Ще бъде осигурен устен превод на английски, френски, немски, италиански, испански и полски език.
Публикацията е изготвена с подкрепата на център "Европа Директно" - Шумен
 
 


Прочетете също
Top