Шумен  17 °CСряда, 24- ти Април
USD  1.83027 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Детски учителки увлякоха стотици в танц и песни / ВИДЕО /

Детски учителки увлякоха стотици в танц и песни / ВИДЕО / Източник: Снимка: infoshumen.info

Шумен

Детски учителки от Шумен излязоха на празничен флашмоб в центъра на града в петък и увлякоха в инициативата си стотици настоящи и бивши възпитаници, родители и приятели с весели танци. Над 200 отдадени педагози изиграха специално подготвената композиция „Бъдещето на Шумен е при нас. Аз съм детски учител“ и с нея дадоха ударен старт на честванията за 130 г. предучилищно възпитание в Шумен.
До последно ентусиазираните учителки и директори на забавачки пазиха в тайна как ще разкажат историята на детското възпитание в града от миналия век до днес. Оценката на многобройната публиката бяха бурните аплодисменти, с които на няколко пъти прекъсваха динамичните танци на дамите.В редиците на учителките танцува дори ст. експертът по предучилищно възпитание Йорданка Димитрова от Община Шумен. В публиката пък беше кметът Любомир Христов със заместниците си. "Уважаеми дами, бяхте прекрасни! Можем да бъдем спокойни и аз, и родителите за бъдещето на Шумен - нашите деца", каза градоначалникът и искрено благодари за всеотдайнстта на педагозите.
Част от флашмоба беше и сърдечното признание на участничките в забавата: "Всеки ден аз съм приятел, актьор, сестра, заместник родител, винаги готова за помощ... Аз съм учителка!" 

Видео: 
 


Прочетете също
Top