Шумен  1 °CВторник, 12- ти Декември
USD  1.81819 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Цветанов: Всичките ни кметове в Шуменско са с доверие

Цветанов: Всичките ни кметове в Шуменско са с доверие Източник: Снимки: infoshumen.info

Политика

Евроизборите през май са генерална репетиция за местния вот есента, каза зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на срещите си с обществеността в общините Никола Козлево, Велики Преслав и Смядово. От година партията се готви за кметските избори като води разговори с потенциални кандидати в местата, където няма свои кметове и същевременно детайлно анализира дейността на настоящите си представители, коментира той пред Инфо Шумен на въпрос ясно ли е вече на кои личности ще заложи ГЕРБ в регион Шумен.
"Мога да кажа, че всичките ни кметове в Шуменска област имат много добри резултати, имат висока оценка и обществено доверие от гражданите", каза зам.лидерът на партията.

И веднага даде конкретен пример: "В община Смядово кажете кое е по-доброто от Иванка Петрова за кмет? Няма такава!" И направи връзката с Велики Преслав, където в понеделник имал среща с обществеността по-рано: "Убеден съм, че това което го има в Преслав и това, което го има в Смядово, всеки един може да направи равносметката кой е по-добрият и по-успешният кмет. Аз съм убеден, че в Преслав би трябвало да има промяна за доброто на жителите, за бъдещите инвестиции и да съхраним хората да останат в тези населени места".
Цветанов предупреди своите, че от 1 до 30 юни ГЕРБ ще прави анализ за личния принос на всеки един, който може да бъде разглеждан като потенциален канадидат за общински съветник, кмет на община или кмет на населено място.
 
 


Прочетете също
Top