Шумен  30 °CСъбота, 20- ти Юли
USD  1.74223 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи youtube facebook twitter

БСП: Има дисбаланс между Шумен и селата /ВИДЕО/

БСП: Има дисбаланс между Шумен и селата /ВИДЕО/ Източник: Снимка: infoshumen.info

Политика

Има дисбаланс между инфраструктурата по селата и в областния град Шумен, това обяви зам.председателят на НС на БСП Деница Златева пред журналисти в петък. До този извод я навели срещите й през деня със симпатизанти в Нови пазар, Плиска, Мадара, Царев брод, Градище и Дибич. Местни хора й се жалвали от липсата на инвестиции. В същото време пък, пред Съдебната палата в Шумен се ремонтирал площад за половин милион, научила тя.
Златева разказа и за недоволство на жителите на първата българска столица Плиска. "Няма целенасочена държавна политика по отношение на първата българска столица", коментира тя и настоя, че е нужно повече внимание за развитие на културен туризъм в Плиска и Велики Преслав.
В Нови пазар хората били притеснени ще функционира ли местната болница, която е част от шуменската. На практика работи само неврологично отделение и местните се питат има ли опасност от закриването на здравното заведение.
Златева коментира и ситуацията в червените редици след инфарктния пленум в неделя - категорична е, че излизат консолидирани и силни, демонстрирали, че са най-демократичната партия.
Последните проучвания дават превес на БСП, а освен апартаментгейт за социалистите "работят" и алтернативите, които предлагат, каза Златева и бе категорична, че до евроизборите БСП няма да се върне в Народното събрание.

Видео:
Прочетете също
Top