Шумен  1 °CСряда, 1- ви Април
USD  1.78517 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи youtube facebook twitter

Библиотеката ще помага за самоподготовка на учениците

Библиотеката ще помага за самоподготовка на учениците Източник: Снимка: РБ "Стилиян Чилингиров"

Шумен

В помощ на своите читатели Детски отдел на Регионална библиотека "Стилиян Чилингиров" ежедневно ще публикува в сайта и Фейсбук страницата си, както забавна, така и образователна информация в помощ на самоподготовката вкъщи. Чрез съобщение на Фейсбук страницата на отдела, на имейл detski_otdelsh@abv.bg или на телефон 0879 060 072 децата могат да заявят получаването на електронно копие от притежавано от библиотеката учебно съдържание, включително помощни тестове по учебните предмети от първи до седми клас.
Това съобщават днес от библиотеката и освен това обявяват, че за всички читатели срокът на заетата вече литература ще бъде служебно удължен до отмяна на извънредното положение.
Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ напомня на своите читатели, че могат да ползват онлайн услугите, предлагани на сайта й, както и дигитализираните книжни колекции, публикувани в сайта й Дигитална библиотека, и краеведското съдържание в сайтовете й Шуменски край и Шуменски истории.
При необходимост всеки читател може да получи безплатно на посочен от него имейл библиографска справка и до 10 сканирани страници от притежавани от библиотеката издания, като заявки се приемат на имейла libshumen@abv.bg, чрез съобщение на Фейсбук страницата на библиотеката и на телефон 0879 237 625.
Инфо Шумен
 
 


Прочетете също
Top