Шумен  20 °CСряда, 19- ти Юни
USD  1.82532 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

"Шумен в сърцето" събира младежи, пръснати по света

"Шумен в сърцето" събира младежи, пръснати по света Източник: Снимка: Алдора

Шумен

За младите хора на Шумен предстои  дълго чакана и вълнуваща среща в навечерието на Коледните празници. На 21 декември, събота, от 17 часа, СНЦ „Алдора“, център „Европа директно“ и „Младежка банка“, канят на среща ученици и студенти. Заповядайте, ако планирате висшето си образование и кариера, и имате нужда от повече информация и отговори към кой университет да се насочите, ако сте студенти или скоро завършили студенти, които учат в страната и чужбина.
Очакванията са студентите да споделят опит как са избрали какво и къде да учат, как са преминали през процедурите за подбор в различните университети, как са се справили с първоначалните трудности /винаги ги има б.а./, с битови проблеми и всичко друго, което не може да бъде прочетено в официални справочници и сайтове. Ще го чуете от първа ръка.
Вече са потвърдили участие млади шуменци от Австрия, Великобритания, Германия, Италия, Холандия, Швейцария и от университети в цяла България.

Внимание ще бъде отделено и на въпроси, свързани с Brexit, мигрантите, младежките програми.
 Ще има баница с късмети, томбола, подаръци… Елате и носете по една коледна играчка от местата, от които идвате, за да украсим заедно международна елха, обръщат се организаторите.
На срещата са поканени и родители, и учители. Мястото е Da House Club  в Градската градина. Повече подробности на тел: 0887 740 105.
Инфо Шумен
 
 
 


Прочетете също
Top